2015. február 17., kedd

Az Ígéret - 24. rész


       Laxus veszít
            Tenshi a lehető legtávolabb ment a Fairy Tail tagjaitól. Csak tíz másolatra volt képes. Igaz, hogy többet várt magától, de kiegyzett ezekben mivel ennyivel is elérheti a célját. Gyorsan alkalmazta a lecserélést így már a kezébe is volt az íjja. Mikor látta, hogy Erza-ék elkezdték elpusztítani a lacrima-kat ő is neki fogott. Egy másolat három nyilat tud kilőni egyszerre így egész sokat el tudott távolítani. Miután az összeset megsemmisítették bement a városba,hogy megnézze a többiek állapotát. Félúton lehetett mikor aktiválódott az élő kapcsolat mágia. Nem állt meg, igaz lassabban haladt attól még, hogy nem érzi a fájdalmat, a testét legyengíti az ütés ereje. Megtalálta Gray-t és Warren-t, nem szenvedek komolyabb bajt így nem avatkozott közbe. Amikor viszont Erza-hoz ért, ott kellett csinálnia ezt-azt.Először is eszméletlenné kellett tennie a lány és csak azán kezdhetett bele a munkába. Erza komolyabb sérüléseket is szerzett mivel kétszáz lacrima-t elpusztított. Megpróbálta minél gyorsabban kezelni őt, de rengeteg mágikus erőt kellett ehhez, és a lacrima-k se javítottak a helyzeten. Miután végzett elment megkeresni Lucy-t is de amint megtalálta rá kellett jönnie, hogy a lánynak van a legkevesebb baja. Őt nem is kellett ellátnia mivel anélkül is gyorsan rendbe kéne jönnie. Elindult a templom felé, hogy Natsu-t is leellenőrizze. Úgy érezte, hogy sietnie kell így teleportációt használt. Még épp időben. Laxus már önmagában mulatott, hogy legyőzte Natsu-t mikor megpillantotta a fiút Tenshi-nek támaszkodva öt méterrel a támadása mellett.
-          - Hogy kerültél ide? – Laxus szörnyen ideges volt, nem tudta pontosan, hogy ki az a lány és ez idegesítette.
-          - Ide jöttem a két lábamon. – nézett rá Tenshi, majd hátra se nézve felkiáltott. – Gazille elkéstél!
-          - Te vagy az! Az utcáról aki…
-          - Gazille! Ha jól tudom neked van egy kis elintézni valód Laxus-sal. Miért nem foglalkozol inkább vele? – majd letette Natsu-t egy oszlop tövébe. – Én nekem mennem kell. Máshol van rám szükség.
Azzal elindult, hogy a többieket is ellássa. Macao és Wakaba is biztosan segítségre szorul, mindketten kivoltak az egymás elleni harctól. 
         Sikeresen ellátta a két férfit, hirtelen villámlást hallott. A hang irányába fordult és még onnan is látta, hogy a templom tetején harcolnak. Laxus-ból sokkal több mágikus rőt érzett mint Natsu-ból ezért ismét elindult feléjük. Már egész közel volt amikor meglátta, hogy Natsu kiterült,de még így is támadni  akarja őt az ellenfele. Oda akart teleportálni,és felhúzni egy védőpajzsot de nem sikerült neki. Nem maradt elég ideje a védelemre így telibe kapta a támadást. Térdre rogyott.
-          - Tenshi? – Natsu remegve kérdezte.
A lány nem válaszolt, a maradék erejét arra használta , hogy el tudjon teleportálni onnan.
-          - Győznöd kell. – suttogta Natsu-nak még mielőtt eltűnt volna. Habár biztos volt benne, hogy a fiú nem hallotta, de még így is értette amit mondani akart.
Natsu ledermedt. Soha ne gondolta volna, hogy Tenshi képes ilyesmire. Még mindig kábultan állt fel. Csak akkor fogta fel, hogy mi történik körülötte amikor Laxus támadása csak egy lépésnyire volt tőle. De Gazille saját magát villámhárítóként használva megmentette őt.  A következő amit egy kívülálló láthatott az az volt amint Natsu teljesen kiüti Laxus-t. Laxus már nem állt fel.
-         -  Még Tenshi is aki nem is tartozik a Fairy Tail-be, ő is képes habozás nélkül megvédeni azokat akik fontosak neki. És ezt jelenti Fairy Tail tagnak lenni.
           Az esti Fantázián Tenshi nem volt ott, de még a közel hegyoldalról is látta fényeket. Nem érzett semmit mikor nézte őket. Tudta, hogy ők hazugságban élnek. Ő már rájött az igazságra, és ezért olyan amilyen. De Tenshi maga nem fontos, ő csak azért létezik, hogy elvégezze azt mit elvállalt. A haláláig.


                                                24, rész vége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése