2015. február 16., hétfő

Az Ígéret - 23. rész


  Harc a templomban
            Tenshi bent ült a  beteg szobában, nem tudta, hogy még mennyi idő mire a mennydörgés csarnoka aktiválódik. Azon gondolkozott, hogy vajon mennyi lacrima-t lenne képes elpusztítani egyszerre.  Hirtelen kinyílt az ajtó és Polyushka lépett be. Levi-t elküldte Laxus-ért mivel szerinte Makarov halálos beteg. Miután Levi kiment a nő odament Visca ágyához.
-           Mi történt vele? – kérdezte Tenshi-től.
-           Elpusztított egy lacrima-t így az élő kapcsolat aktiválódott.
-           Te kezelted őt? – nézett a lányra.
-           Nem. – Tenshi automatikusan hazudott. Még nem találta ki, hogy milyen mesével fog előállni, ha leleplezik, hogy hazudott a múltjáról illetően.  Valami hihetőbbet kell kitalálnia.
-           Akkor ki? – az arcán látszott a kíváncsiság.
-           Nem tudom, már itt feküdt mikor bejöttem. – a nő arcán látszott, hogy nem hisz Tenshi-nek , de nem kérdezett többet. Tenshi felállt, és kiment a szobából. Elindult a templom felé. Kíváncsi volt, hogy vajon Erza odaért-e. Régóta ült a templom tetőszerkezetébe mikor megérkeztek a többiek. Nem figyelte a harcot csak a beszédet hallgatta. Éppen visszavonta a másolatait, amikor meghallotta , hogy Erza megakarja semmisíteni a lacrima-kat. Laxus kinevette, hogy az lehetetlen. Mikor Erza már kint volt, Tenshi leugrott az eddigi rejtekhelyéről.
-           Már megint te? – kiáltott Laxus.
-           Tenshi? – lepődött meg Natsu.
-           Azt hiszem most jól jön az edzés amelyen részt vettem. – mondta Tenshi. – Nem volt felesleges az a két év ezek szerint.
-           Mégis ki vagy te? – Laxus kezdett egyre dühösebb lenni.
-           Ha annyira akarod tudni elárulom, Tenshi vagyok. Most már nyugodtan fogsz tudni aludni? 
-           Mit tudsz te amiért ennyire magabiztos vagy? – a mágus már tényleg dühös volt.
-           Tudod különleges edzésem volt, nekem nincs olyan, hogy fájdalom. Nem érzek fájdalmat. Ezért tudom elpusztítani a lacrima-kat. – majd kilépett a templom ajtaján.
-          Nevetséges! Nincs olyan aki nem érez semmiféle fájdalmat! – kiáltott utána Laxus.
Tenshi hallotta de nem válaszolt, igaza volt. Ő is érez fájdalmat, de nem olyat amilyet ők. Azonban már azt a félét sem fogja sokáig érezni. Lassan de biztosan el fog pusztulni. És ezt semmi sem akadályozhatja meg.


                                                                                                      23. rész vége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése