2015. február 14., szombat

Az Ígéret - 22. rész


  A csata álláspontja
Tenshi érezte, hogy baj van, így visszament a városba. Nem tévedett, a Fairy Tail tagok egymással harcoltak. Három másolatot készített és elküldte őket Gray után. Gyorsan megtalálta a  fiút, egy kisebb mellékutcában talált rá, ahogy Bixlow-val harcolt. Sikerült belesétálnia Fried egyik varázsképletébe. Nem meglepő módon elvesztette a csatát, de csak azért, mert különben baja esett volna egy idegen kislánynak. Alaposan ellátták a baját, miután Bixlow elment Tenshi ellátta Gray súlyosabb sérüléseit. A valódi Tenshi éppen akkor érkezett a Miss Fairy Tail szépségverseny színhelyéhez. Érezte, hogy a másolata mágiát használ, méghozzá a varázslat típusát is sikerült megállapítania, nem volt hiába való az edzés. Mikor odaért az épülethez látta, hogy Natsu, a mester és Laxus van ott. Mikor közelebb ért, észrevette, hogy Laxus csak egy gondolati kivetülés.
-          - Te nem mész harcolni Natsu? – kiáltotta Tenshi.
-         -  Tenshi? – a fiú meglepődött. – Képzeld el, emiatt az idióta képlet miatt nem tudok kimenni, pedig annyira karok harcolni!! – panaszkodott Natsu miután túltette magát a meglepődésen.
-          - Te meg mégis ki vagy? – kérdezte Laxus.
-          - Az ne érdekeljen, amúgy sem maradok sokáig, csak rossz érzésem támadt. De már megyek is vissza.  – már fordult volna meg a lány amikor Makarov utána kiáltott.
-          - Tenshi! Hogy vannak a többiek? Van valaki aki súlyosan megsérült?
-        -   Annyit biztosan tudok, hogy Gray jól van. Bár lehetne sokkal jobban is, ha nem lett volna ott az a kölyök is.
-       -    Milyen kölyök? – kérdezte Natsu.
-         -  Nem tudom, egy idegen kislány volt. Ha Gray félreugrik a támadás elől akkor az a kislányt kapta volna el, így inkább ő nyelte be a támadást.
-        -   Mondtam, hogy van valami küldő oka annak, hogy Gray veszített! – kiáltotta Happy.
-         -  Nem számít, ha egyszer kiesett nem jöhet többet vissza. – jelentette ki Laxus.
-        -   Ha te mondod… - Tenshi már tényleg indult volna el amikor eszébe jutott valami. – Makarov  talán tudok mondani mást is a tagokról. Annyi a kérdés, hogy tudsz-e várni egy percet?
-        -   Persze! Tudni akarom mi van a gyermekeimmel! – Makarov  reménykedett benne, hogy mindenki jól van.
Tenshi leült a földre és behunyta a szemét.
-       -    Szerinted ilyenkor mit csinál?  - kérdezte Happy Natsu-t.
-        -   Lehet, hogy alszik. – válaszolt a fiú.
-          - Nem tudom ki ez a lány, de egyedül ő se lenne képes legyőzni a Raijinshuu-t. – Mondta Laxus majd eltűnt.
Tenshi kinyitotta a szemét.
-         -  Elfman kőszobor lett , de egyébként más baja nincs. Macao és Wakaba alig állnak a lábukon de ha pihennek egy kicsit rögtön rendbe fognak jönni. A többiek mind teljesen ki vannak ütve.- jelentette Tenshi-  Nos én megyek, van még pár dolgom.
-         -  Tenshi! Tudom, hogy nem tartozol a céhbe, de nem segítenél most az egyszer? – kérdezte Makarov.
-          - Nem. Ez a Fairy Tail csatája. Nektek kell lerendeznetek. Ha tényleg válságossá fordul a helyzet akkor úgy is feltűnök majd. – fordított hátat, majd elsétált.
                                                             ------
Mikor aktiválódott az élő kapcsolat mágia, mindenki megrémült. Hirtelen a tetőről Tenshi ugrott le.
-          - Engedjetek oda.
-        -   Ki vagy te? – kérdezte a többségük, azonban Lucy és Juvia felismerték Tenshi-t.
-        -   Tenshi, mit akarsz tenni? – kérdezte Lucy.
-        -   Csak engedjetek oda, vagy ha nem akartok nekem az se baj, de úgy gondoltam, hogy segítek ha már a Mennydörgés Csarnokát is aktiválták. – mondta, és éppen indult volna el, amikor Lucy megállította.
-         -  Tényleg tudsz segíteni Visca-n Tenshi?
-        -   Igen. – A többiek is felfogták, hogy bízhatnak benne így odébb álltak. Tenshi felemelte a lány a földről és eltűnt vele. Tudta, hogy már gyanúsan viselkedik, de nem köthette a többiek orrára az igazi erejét. A színpad mögé vitte, ahol ellátta, majd lefektette egy padra. Mikor visszament a többiekhez, Lucy már nem volt ott. Mint megtudta elment megmenteni  a civileket. Nézte ahogy Levi megfejti a varázsképleteket. Tényleg úgy van ahogy hallotta, gyorsan és hibátlanul végzi a munkáját. Nem is figyelte már tovább amikor hirtelen azt hallotta, hogy Levi felkiált.
-          - Ez nem lehet igaz! Elakadtam, és azt se tudom, hol rontottam el!
Tenshi Levi fölé állt és belenézett a munkájába. Észrevett valamit, ami nem illett a képbe. Leguggolt a lány mellé.
-          - Itt rontottad el. Nem jól következtettél. – elvette Levi tollát és felrt valamit a füzetbe. – Így már jó lesz. – majd elment, mit sem törődve Levi csodálkozó tekintetével. A lány visszatért a betűkhoz, de kicsit később (még mindig a könyvek fölé görnyedve) kérdezett valamitTenshi-től.
-          - Mondd csak Tenshi, te is értesz az írott mágiához?
-          - Nem , az egyik céhtársam használ hasonló mágiát és szeret vele dicsekedni.
-          - Értem. – pedig Levi furcsállt valamit, ahhoz, hogy egy olyan hibát amilyet ő ejtett , észrevegyen valaki, többet kell foglalkoznia a témával. A lány ráadásul olyan gyorsan találta meg a hibát, ahogy csak egy gyakorlott szem képes.  De úgy gondolta, hogy majd később elgondolkozik ezen, most először kiszabadítja Natsu-ékat.  Tenshi leült, hogy megnézze, hogy állnak a másolatai. Az egyik nem messze tartózkodott Fried-tól. Látta , ahogy Mirajane visszaszerzi az erejét. Tenshi meglepődött, nem gondolta volna, hogy az a nő valaha is mágiát fog használni azután, hogy a húga meghalt.

                                                  22. rész vége


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése