2015. március 12., csütörtök

Az Ígéret - 27. rész


Az új küldetés
            Tenshi az céhépület ajtójánál állt. Várt valakire. Megnézte az időt, az illető már tíz percet késett. Balra fordította a fejét és  megpillantotta a közeledő ember alakját a lemenő napfényben.  Mikor odaért nem köszönt neki hanem rögtön a lényegre tért.  Tenshi odaadta a teleírt lapokat. Gondosan jegyezte le az összes dolgot amit leírt. A férfinek sohasem jutott az eszébe, hogy a lány átverheti őt.  Miután Tenshi átadta a jegyzeteket már indult volna amikor a partnere megszólalt.

-          Hűvösebb vagy mint máskor. – nézett rá, de semmit nem tudott kiolvasni a lány arcából. Mivel az nem tükrözött semmit. – Ilyen sokáig tartott?
-          Túl sok körülöttem az olyan ember aki még nem jött rá az igazságra. De ők hazugságban élnek. Ezért boldogok, én nem akarok olyan lenni mint ők.
-          Folytasd így tovább. Mostmár semmi sem állhat az utadba. Egyébként megtudhatnám, hogy mit keresett itt a Fairy Tail néhány mágusa?
-          Nem gondoltam, hogy utánam jönnek. Nem láttak sok mindent, legalábbis nem láttak annyit, hogy mágiát kelljen használnod.
-          Rendben. – a férfi már távozott volna mikor eszébe jutott valami. – Tudod mi volt  téma a találkozón? – mivel Tenshi nem válaszolt folytatta. – Az Oracion Seis. A Lamia Scale, Blue Pegasus, Catshelter és Fairy Tail küldeni fog néhány mágust, hogy megtámadják őket. Nem mondom, hogy menny utánuk, de a feladatnak csak jobbat tesz.
-          Nem fogok utánuk menni. – mondta, majd hátat fordított a férfinak. – Van jobb dolgom is mint, hogy utánuk kémkedjek.
-          Akkor viszont edzened kell. Mostmár Gazille is ott van köztük.
-          Elvállalok egy munkát. De megnyugodhatsz majd gondoskodok Gazille mágiájáról. – majd elindult, de még meghallotta a legutolsó mondatot.
-          Szerencse, hogy az én céhembe tartozik. -  majd a férfi is elindult.


   Másnap Tenshi követte Erza-ékat. Elvállalt egy megbízást ami nem messze van attól az erdőtől ahova ők mennek.  Elvitte magával a könyvét, hogy amíg nem történik olyan ami miatt közbe kéne avatkoznia. Jól tette mivel egy csomó ideig csak ott hülyéskedtek a találkozóponton. Amíg az egyik fán üldögélt eldöntötte, hogy megváltoztatja a külsejét. Miután ezzel is kész lett, az oldalára fordult és elaludt mivel úgy gondolta, hogy a többiek el lesznek még egy darabig.

27. rész vége


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése